30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

İstanbul'da narkotik operasyonu

İstanbul'da düzenlenen bir uyuşturucu operasyonunda, oyuncu İlker İnanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında Atatürk Havaalanında operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda, oyuncu İlker İnanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul genelindeki eğlence merkezlerinde uyuşturucu satıldığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Yapılan fiziki ve teknik takibin ardından şebekenin izine ulaşıldı. Bu sırada ünlü isimlerin de şebeke üyesi olan torbacılardan uyuşturucu temin ettiği belirlendi.

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda sabah erken saatlerde tespit edilen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise 250 gram kokain ele geçildi. Ayrıca şüphelilere ait lüks otomobil ve ciplere de el konuldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamada şebekenin 7 kişiden oluştuğu geri kalan 4 kişinin ise kullanıcı olduğu ortaya çıktı.

Zanlılar Adli Tıp Kurumu’nda sağlık kontrolünden geçirildi.

AA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2011 Cuma 10:10:26
Güncelleme :10 Eylül 2011 Cumartesi 11:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?