18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

İstanbul’da okullar yarın da tatil

İstanbul - İstanbul’daki ilköğretim okulları ve liseler, olumsuz hava koşullarının sürmesi nedeniyle yarın da tatil edildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji’den alınan bilgiler doğrultusunda, ildeki kar yağışı, olumsuz hava şartları ve buzlanmaların artarak devam edeceğinin anlaşıldığı belirtildi.

Açıklamada, öğrencilerin yol ve can güvenliğinin sağlanması için bugün ve yarın ildeki her tür ve derecedeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitim ve öğretimin yapılmamasına karar verildiği bildirildi.

Bu nedenle, ikinci kanaat döneminin başladığı hafta yapılması gereken sorumluluk sınavları ile zümre öğretmenler kurulu toplantılarının, okulların eğitim öğretime başladığı tarihten itibaren yapılmasının uygun görüldüğü kaydedilen açıklamada, mesleki eğitim merkezlerindeki ustalık ve kalfalık sınavlarının da okul müdürlüğünün uygun göreceği tarihlerde yapılacağı belirtildi.


Mimar Sinan Güzel Sanatlar, Yeditepe ve Fatih Üniversiteleri yarın da tatil 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar, Yeditepe ve Fatih üniversiteleri, yarın da tatil edildi.

Üniversitelerden yapılan açıklamalarda, bu kararın, İstanbul’daki olumsuz hava koşullarının sürmesi nedeniyle alındığı bildirildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi, yarın da tatil edildi 

Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın da tatil edildi.

Bu arada, Kültür Üniversitesi’nde bugün ve yarın yapılacak olan mazeret sınavlarının, 9 Şubat Çarşamba gününe ertelendiği bildirildi.



AA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2005 Pazartesi 13:09:51
Güncelleme :7 Şubat 2005 Pazartesi 15:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?