29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

İşte Elvan'ın nişanlısı

2008 Pekin olimpiyatlarında, bayanlar 5 bin ve 10 bin metrede gümüş madalya kazanan milli atletimiz Elvan Abeylegesse nişanlısı ile görüntülendi.

ENKA Spor Kulübü'nün kendisi için düzenlediği kokteyle nişanlısı Semeneh Debelie ile katıldı.

ENKA Spor Kulübü Tesisleri'nin girişine “Elvan, evine hoş geldin” pankartının asıldığı kokteylde Elvan'ın İstanbul'da bulunan bazı akrabaları, nişanlısı Semeneh Debelie ve çok sayıda davetli katıldı.

VESTEL'DEN ÖDÜL...

29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda, bayanlar 5 bin ve 10 bin metrede gümüş madalya kazanan milli atlet Elvan Abeylegesse'ye Vestel firması ödül verecek.

Vestel'den yapılan yazılı açıklamada, 10 bin metreyi 29.56.34'lük dereceyle koşarak ikinci olan Elvan'ın hem Avrupa hem de Türkiye rekorunu kırdığı belirtilerek, başarılı sporcunun ''Vestel Rekor Ödülü'' uygulaması kapsamında 5 bin YTL ile ödüllendirileceği kaydedildi.

Açıklamada, Vestel'in ayrıca evlilik hazırlığında olan Elvan'ı 29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda elde ettiği başarılarından ötürü LCD TV ve beyaz eşyalarla da ödüllendireceği, ''Vestel Rekor Ödülü'' sistemine göre Elvan'ın antrenörü Anatoliy Bychkov'un da bin YTL para ödülü alacağı ifade edildi.

Star
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 11:59:20
Güncelleme :28 Ağustos 2008 Perşembe 16:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?