29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

İşte Fener'in muhtemel rakipleri

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde grup kuraları bugün saat 19.00’da çekilecek ve F.Bahçe’nin 3 rakibi belli olacak. Monaco’daki kuralar STAR TV’den naklen yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek 32 takımın 8’erli 4 torbaya ayrılacağı kurada ilk 2 torbadan Avrupa’da büyük başarıları olan güçlü takımlar bekliyor. Kurada her torbadan birer takım eşleşirken aynı ülke temsilcileri eşleşmeyecek.

ALTINCI kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek F.Bahçe’yi oldukça güçlü takımlar bekliyor. 1. torbada Chelsea, Liverpool, Barcelona, Arsenal, Manchester United, O.Lyon, Inter ve Real Madrid gibi dünya devleri yer alıyor. F.Bahçe bu takımlardan birisiyle grupta buluşacak. Özellikle 8 takımdan 4’ünün İngiliz temsilcisi olması F.Bahçe’ye bir İngiliz’in yolda olduğunu gösteriyor. Bilindiği gibi geçen sezon iki İngiliz final oynamıştı, Manchester United ise kupayı kazanmıştı.

NİHAT ÇIKABİLİR

İKİNCİ torbada ise B.Münih, PSV, Nihat Kahveci’nin takımı Villarreal, Roma, Porto, Werder Bremen, Sporting ve Schalke var. Gelelim üçüncü torbaya. Gerets’in ekibi Marsilya, Fatih Tekke’nin forma giydiği Zenit, G.Saray’ı eleyen S.Bükreş, Yunanistan ekibi Panathinaikos, Bordeaux, Celtic ve Basel gibi takımlar bu torbada. Son torbada ise Shakthar, Fiorentina, Spartak Moskova, Levski Sofya, CFR Cluj, BATE, Aalborg gibi ekipler yer alıyor.

Vatan
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 06:40:42
Güncelleme :28 Ağustos 2008 Perşembe 06:54:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?