19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

İşte 'Günün Belediyesi'

'Günün Belediyesi', hemen tüm kentlerde adeta bir keşmekeş haline gelen pazar yerini düzenleyen Karabük Belediyesi oldu.

Modern şehircilik anlayışıyla böyle bir kararı alıp, kısa sürede uygulamaya sokan, bunu yaparken de, tek başına karar vermeyip, söz konusu çalışmaları ilgili meslek odasıyla birlikte yürüten Karabük Belediyesi'ni biz de alkışlıyor ve bu örnek hizmetinden dolayı tebrik ediyoruz.

İŞTE HABERİ:

Karabük Belediyesi'nin düzenleme çalışmalarını tamamlayarak halkın hizmetine sunduğu Cuma Pazarı, esnaf ve vatandaşın takdirini kazanırken, Zabıta Ekipleri ise pazaryerindeki intizam ve nizamın korunması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Cuma Pazarında bulunan beton tezgahların yıkılarak aydınlatma sisteminin yenilenmesi, yeni asfalt kaplanması, çatı ve oluk tamiratlarının yapılarak boyanması çalışmalarının tamamlanmasının ardından Sebzeciler, Pazarcılar ve Kasapçılar Odası ile Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce ortaklaşa yapılan yer çizgilerinin çizilerek numarataj işleminin tamamlanması ile faaliyete geçen Cuma Pazarının yeni görünümü ile verdiği hizmet taktir topluyor.

Pazar esnafı rahat satış yapabilmenin, vatandaşlar ise ferah, sağlıklı ve güven ortamında alış-veriş yapabilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, başta Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili olmak üzere yetkililere yapılan bu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini dile getiriyor.

Ayrıca Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, önümüzdeki hafta terazi kontrol noktası oluşturarak vatandaşların hizmetine sunulacağı ve hizmet kalitesinin artırılması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü ifade edildi.
 

Haber ve Fotoğraflar: İHA

Kenthaber
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 12:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak tatlı IP: 81.213.112.xxx Tarih : 27.10.2009 19:33:28

yılın başkanına tebrikler