19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

İşte iptal edilen THY seferleri

THY, olumsuz hava koşulları nedeniyle 42 iç, 16 dış hat seferini iptal etti.

Türk Hava Yolları'nın (THY) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bugün Atatürk Havalimanı'ndan Van, Nevşehir, Şanlıurfa, Kayseri, Kahramanmaraş, Iğdır, Trabzon, Şırnak, Gaziantep, Kastamonu ve Antalya'ya, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ise Elazığ, Şırnak, Kayseri, Gaziantep, Van ve Mardin'e yapılması planlanan bazı karşılıklı seferler gerçekleştirilemeyecek. 

Dış hatlarda da Atatürk Havalimanı'ndan Cenevre, Venedik, Brüksel, Hamburg, Leipzig, Batum ve Tunus'a yapılacak bazı karşılıklı seferler, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

THY uçağına yıldırım isabet etti

Bu arada, THY yetkililerinden alınan bilgiye göre, THY'nin TK 892 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi uçağı 79 yolcusuyla Atatürk Havalimanı'ndan saat 23.00'te havalandı. Uçağa kalkışından bir süre sonra yıldırım isabet etti. Bunun üzerine hava trafik kontrolörü ile irtibata geçen kaptan pilot, iniş için Ankara'ya yönlendirildi.

Yıldırım isabet eden uçağın saat 00.25'te Esenboğa Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldığı ve uçağın bakım için hangara alındığı öğrenildi. İsfahan'a gidecek yolcuların THY'ye ait başka bir uçakla gecikmeli olarak gönderildiği belirtildi. 

AA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2013 Çarşamba 09:57:36
Güncelleme :11 Aralık 2013 Çarşamba 16:06:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?