18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

İşte kasetteki aşk

Bir haftadır gündemden düşmeyen Gülben Ergen’in olay kesedindeki sır perdesi çözülüyor. Her ne kadar Ergen, Atak’a 250 milyarlık tazminat davası açsada olay kasedin ardından bir de mutluluk fotoğrafi bulundu. İşte atak ve Gülben mutlu günlerinde...
     
     Milliyet, 'skandal kasedin' kahramanları Gülben Ergen ile İlyas Atak'ın Atina tatillerinin fotoğraflarını ele geçirdi
     
     Olay bir haftadır gündemden inmiyor. Herkes; polisin Uzan operasyonunda ele geçirdiği Gülben Ergen'le İlyas Atak'ın garsoniyer maceralarının gizlice çekilmiş görüntülerini konuşuyor. Gazeteciler günlerdir olay kasedin ve mazide kalan ilişkinin görüntülerini bulmaya çalışıyor...
     
     Olayı 9 Eylül'de "Uzanlar'da Gülben kasedi" manşetiyle duyuran Milliyet, iki ünlü ismin ilişkisini belgeleyen fotoğrafları da buldu. 1972 doğumlu Gülben Ergen'le İlyas Atak'ın birlikteliğini görüntüleyen makinenin digital tarih göstergesinin fotoğraflar üzerine düştüğü tarihler 16 ve 17 Mart 1992. Ele geçirdiğimiz iki fotoğrafta da, 11 yıl sonra skandal kaset nedeniyle mahkemelik olan sevgililerin yanlarında Atak'ın en yakın arkadaşı şarkıcı Hayko var. Ergen'le Atak'ın "Atina hatırası"nda Hayko'nun yanındaki kadın ise eşi Serpil.
     
     Mail'lerle moral buldu
     
     Olay kasedin ortaya çıkmasından sonra yaşadığı sıkıntıları biraz olsun unutmak için Paris'e giden Ergen, sevenlerinden gelen mail'lerle moral bulduğunu söyledi. Laptopunu da yanında götüren Ergen, stres atmak için turladığı Şanzelize'nin kafelerinde saatlerce mail okuyup onlara yanıt vermeye çalıştığını anlattı. Sevenlerinden 4 binden fazla mail aldığını belirten Ergen, "Okuduğum her mail bana korkunç moral aşıladı" dedi.
     
     Skandalla fiyat artmaz
     
     Sevenlerinin, 'planlanmış küçük skandalların içinde olmadığını' anlamasının kendisine büyük güç verdiğini vurgulayan Ergen, olay kasetten sonra fiyatını artırdığı yönündeki iddiaları yalanladı. Cuma günü Türkiye'ye döneceğini söyleyen Ergen, şöyle konuştu: "Bir şarkıcının fiyatı, sevenlerinin ilgi gösterdiği albümünden, şarkılarıyla elde ettiği başarılardan sonra artar. Skandallarla fiyat mı artar? Olur mu öyle ayıp şey? Ben öyle bir sanatçı mıyım?"
Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2003 Perşembe 15:35:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?