19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

İşte nefretin fotoğrafı!

Doğu Kudüs’te İsrailli bir sürücü, Filistinli çocukları otomobiliyle ezerek kaçtı. Olay anı amatör bir fotoğrafçı tarafından saniye saniye görüntülendi.

İngiliz Daliy Mail gazetesi, Doğu Kudüs’te yaşanan tüyler ürpertici olay anının amatör bir fotoğrafçı tarafından çekilen görüntülerini yayınladı.

İsrail hükümetinin Batı Şeria’da 2 Filistinli militanın öldürüldüğünü açıklamasının ardından Arap nüfusunun yoğunlukta olduğu Doğu Küdüs’te sokağa dökülen bir grup Filistinli, yoldan geçen İsrailli sürücülere ait araçları taş yağmuruna tuttu.

Filistinli grubun fırlattığı taşlardan nasibini alan İsrailli sürücü, olay yerinden hızla kaçmaya çalışırken aralarında çocuklarında bulunduğu grubun arasına daldı ve bu sırada önüne çıkan Filistinli 2 çocuğu ezdi.

İsrailli sürücünün otomobiliyle çarptığı çocuklardan biri, çarpmanın etkisiyle havaya fırladı ve bir kaç takla attıktan sonra aracın camına çarparak metrelerce öteye savruldu. Diğer Filistinli çocuk ise son anda otomobilin altında kalmaktan kurtuldu.

Filsitinli yetkililer, kazada yaralanan çocukları hastanede tedavi aldına alındığı ve çocuklardan birin durmunun ağır olduğunu açıkladı.

DHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2010 Cumartesi 15:10:46
Güncelleme :9 Ekim 2010 Cumartesi 15:14:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?