26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

İyi ki 'Bakan' vardı!

Türkiye'ye gelen Hollywood yıldızı Meg Ryan kurdela kesilerek yapılan açılış sonrası bir ara Bakan Çağlayan'a dönmek isterken düşme tehlikesi de atlattı.

Platformun ucunda duran Ryan düşmekten Bakan Çağlayan'ın ellerine tutunarak kurtuldu.

İstanbul Fashion Week başladı. İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Fashion Week'in (IFW) Santralİstanbul'daki resmi açılışı yapıldı.

Açılış öncesi Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan düzenlenen basın toplantısında konuştu. Bakan Çağlayan İstanbul'un bir moda ve tasarım şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti.

Çağlayan " Şundan çok emin olmanızı isterim ki dünyanın 15 .büyük ekonomisi Avrupa'nın 6. büyük ekonomisi olan İstanbul'u modanın ve tasarımın merkezi haline getirmek ve dünyada moda ve tasarım kelimeleri yan yana geldiğinde mutlaka İstanbul'un isminin geçeceği çok önemli çalışmalar yapıyoruz. " dedi.

Bakan Çağlayan kesilen kurdelanın bir kısmını Meg Ryan'a hediye etti. Açılışın ardından korumalar tarafından vıp salonuna alınan Ryan'ı görütülemek isteyen basın mensupları birbirleriyle yarıştı.

Bu arada Bakan Çağlayan da standları gezmeyi ihmal etmedi. Açılışın ardından, İstanbul Fashion Week etkinlikleri Gizia defilesiyle başladı.

Defilede Gizia'nın 2010 - 2011 Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıtıldı. Defilede Tuğçe Kazaz, Tülin Şahin gibi mankenler de podyuma çıktı.

Defileye sırasında bir mankenin iş kazası damgasını vurdu. Göğsü açılan manken kısa sürede toparlanarak yürüyüşüne devam etti

.
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 23:26:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?