18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

İzmirliler teröre lanet yağdırdı

Foça ilçesinde 9 Ağustos Perşembe günü askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamanın ardından sosyal medyada yapılan çağrıyla İzmir Gündoğdu Meydanı'nda ''teröre lanet mitingi'' yapıldı.

Gündoğdu Meydanı'nda toplanan çok sayıda İzmirli, terör örgütü aleyhine slogan attı. Türk bayrakları açan ve İstiklal Marşı okuyan vatandaşlara bazı siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri de katıldı.

Vatandaşlar, meydanda bir süre slogan attıktan sonra, Konak Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüş sırasında denizde de yelkenliler ve körfez içi ulaşımı sağlayan vapurdaki vatandaşlar da Türk bayraklarıyla katılımcılara destek verdi.
Konak'taki İlk Kurşun Anıtı önünde toplanan vatandaşlar, burada şehitler anısına saygı duruşundu bulunarak, İstiklal Marşı okudu.

Mitingi sosyal medyada organize edenler arasında yer alan Tolga Dedük, etkinlik sonunda katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, İzmirliler'in Foça'daki saldırı sonrası kan bağışı için hastanelere koştuğunu belirterek, ''Bugün de mitinge büyük katılım sağlandı. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum'' dedi. 

AA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2012 Pazar 18:12:43
Güncelleme :12 Ağustos 2012 Pazar 18:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.SALİH ÖZBEY IP: 78.172.2.xxx Tarih : 12.08.2012 20:10:47

GÂVUR İZMİRLİ’NİN TIRNAĞI OLAMAYANLAR!

İşte İzmirli bu!
Gündoğdu’da on binler, Teröre, Teröre destek veren hainlere lanet okudu..
İşte Türkiye deki teröre karşı”Gavur” İzmir, İzmirli farkı…
Hayasızların,
PKK’nın FOÇA saldırısı sonrası, yaralanan Mehmetçiklere, ”kan” vermeye koşan İzmirlilerin bu, vatansever davranışları, bazılarını  “korkutmuş olmalı ki, hemen, İzmirlilerin bu davranışlarına bir kulp bulmuşlar…
Neymiş efendim,” Oruç tutmadıkları” için “yaralı askerlere” kan” vermeye koşmuşlar...
Kim diyor bunları? Kendilerinden başkalarını Müslüman saymayan,” İslam’ın yeni türemeri!
İzmir halkının, teröre karşı duyarlı davranması, askerîne sahip çıkması neden bu hödükleri bu kadar neden endişe ya da telaşlandırıyor?
 Anadolu insanın, üzerine serpilmiş ölü toprağından pek memnunlar… Şehit geliyor şehirlere, köylere kasabalar, kimseden çıt çıkmıyor!
Öylesine dejenere oldu ki bu konular, bazı Şehit yakını, bazılarının masalarında, utanmadan sıkılmadan zıkkımlanıyorlar
Şehitler geliyor, camilerde “Vip” köşelerinde belli malum zevat ve Şehit yakınları ile kılınan namaz ve sesiz gömü işi asıl istenen şey oldu?
Tepki verdin mi küt içeri…
Daha geçenlerde, bir Şehit babası, Terörü protesto ederken, polis tarafından, derdest edilip karakola götürülmedi mi?
Eee İzmir halkı yaralı, Mehmetçikler için hastanelere koşmaları, iktidarının özel görevli “tasmalı finolarını” endişelendiriyor zahir?
Ama İzmir’in suyunda, toprağında var, vatanseverlik, özgürlük, bağımsızlık…
İzmir’i İzmirliyi, Hainler, sevmezler!
En kolay çamurları da ”İzmirliye, İzmir’e ”Gavur” diye yafta andırmalarıdır!
İktidarın başı “Gavur” İzmir demedi mi?
TESCİLLİ HANİN DAMAT FERİT GİBİ!
Yunanlıların İzmir’i işgalinde, İzmirlilere, İşgale karşı çıkılmaması şeklinde ki, İstanbul hükümetini emrine, karşı gelen, Gazeteci Hasan Tahsin, in İzmir’e çıkan Yunanlılara “Ateş” etmesi ile tepki verilmesine, damat Ferit ve yandaşları”Gavur İzmir” gene yaptı yapacağını dedikleri gibi…
Bu günde, Terör belasında, yaralanan, Mehmetçiğe ”Kan” vermek için koşan İzmirlilere, “Oruç” tutmazlar onun için kan vermeğe koşuyorlar” diyecek kadar, dinden, imandan yoksun çirkefleşmelere şahit oluyoruz…
Bunlar her zaman varlar ve de olacaklar…
Sonuç olarak,İzmirli,Foçada ki iki şehidine değil, tüm ulusa mesaj vermiştir..
Anlamayan ya da anlamak istemeyen, özel yetkili ve tasmalı finolariçin söylenecek söz “ Allahlarından bulsunlar”