26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Jo'da resmen Aslan oldu

Galatasaray yeni transferi Joao Alves ile bugün düzenlenen imza töreni ile kendisini sezon sonuna kadar Sarı-kırmızılı yapan sözleşmeyi imzaladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenen imza törenine Joao Alves'in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ ve eski futbolcu Öner Kılıç da katıldı.

Basın toplantısında ilk olarak söz alan Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, önemli bir ismi Galatasaray'a kazandırdıklarını belirterek, "Alves, kendisini Avrupa'da kanıtlamış genç bir arkadaşımız. Kendisini takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz" dedi.

Murat Yalçındağ, bu transferin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel'e de teşekkür etti.

Öte yandan Murat Yalçındağ, Manchester City ile sezon sonu için bonservisi alma konusunda bir anlaşma yapmadıklarını belirterek, transfer için de teknik heyetin raporuna göre hareket ettiklerini ifade etti.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Joao Alves, Haldun Üstünel ile yapılan ilk toplantıda kendisinden çok sıcak bir ilgi gördüğünü belirterek, "Bu durum transferin gerçekleşmesin çok etkendi. Galatasaray büyük bir kulüp, büyük bir taraftara sahip. Bu da bir diğer etkendi" şeklinde konuştu.

Galatasaray'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek olan Joao Alves, sezon sonundaki durumu ile ilgili olarak, "Galatasaray'da sezon sonuna kadar kiralığım. İlk geldiğim gün taraftarların bana olan ilgisi ve takımın bana yaklaşımı benim motive etti. Kendimi çok iyi hissetim" diye konuştu.

İngiltere'de uyum sorunu yaşayıp yaşamadığı yönünde gelen soruyu, Joao Alves, "Brezilya ve Rusya kariyerim çok iyiydi. İngiltere'de de tam anlamıyla adaptasyon problemi çektiğimi söylemem. Eski takım arkadaşım Elano da burada. Burada da bu tip problemler yaşayacağımı düşünmüyorum" sözleriyle yanıtladı.

Joao Alves, fizik olarak hazır olduğunu ifade ederek, "Sadece üç gün ara vermiştim antrenmanlara, iki gündür antrenmanlara çıkıyorum. Fizik olarak hazırım" dedi.

Daha sonra Joao Alves, basın mensuplarının önünde kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzaladı. Bu sezon giyeceği 32 numaralı formasını Joao Alves'e veren Öner Kılıç, "Yeni transferimiz Jo'ya ya bizler için kutsal olan Galatasaray formasını veriyorum. Jo'nun Galatasaray'a çok büyük katkıları olacağını düşünüyor ve formayı ona emanet ediyorum" dedi.

Öner Kılıç'tan 32 numaralı formasını alan Joao Alves, basın mensuplarına yeni forması ile poz verdi. Ayrıca Murat Yalçındağ, Joao Alves'e GS+Bonus kredi kartını ve GSMobile hattını takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2010 Cumartesi 15:52:58
Güncelleme :23 Ocak 2010 Cumartesi 15:57:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?