24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Jolie dünyanın en seksi kadını

New York - Erkek dergisi FHM’nin tüm dünyada 15 milyondan fazla okuyucusu arasında yaptığı bir ankette, ünlü sinema oyuncusu Angelina Jolie dünyanın en seksi kadını seçildi.

FHM’nin Amerika baskısı yayın yönetmeni Scott Gramling, okuyucularının Angelina Jolie’yi her yönüyle en seksi kadın olarak gördüklerini söyledi. Gramling, güzelliğinin yanı sıra Jolie’nin zekası, açık sözlülüğü ve dünyadaki göçmen çocuklar için yorulmak bilmeksizin gösterdiği gayretle de takdir topladığını kaydetti.

BM Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin iyi niyet elçileri arasında yer alan 29 yaşındaki Jolie, Kamboçya doğumlu Maddox isimli bir çocuğu da evlat edinmişti. Maddox’un kendisine Afrikalı bir kardeş istediğini söyleyen Jolie, Afrika kökenli bir çocuğu da evlat edineceğini söylemişti.

Derginin anketinde dünyanın en seksi kadınları listesinde ilk 10’da sırasıyla Jennifer Garner, Paris Hilton, Charlize Theron, Halle Berry, Alyssa Milano, Teri Hatcher, Pamela Anderson, Scarlett Johansson ve Lindsay Lohan yer aldı.

Listedeki diğer isimler arasında ise İngiliz yıldız Keira Knightley, Rus tennis yıldızı Maria Şarapova ve Latin kökenli oyuncu Sofia Vergara da dikkati çekti. Geçen yıl dünyanın en seksi kadını seçilen Britney Spears ise bu yıl listede ilk yüze bile giremedi.


AA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2005 Cuma 00:19:33
Güncelleme :25 Mart 2005 Cuma 16:40:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?