18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Juventus itiraf etti: Keşke İstanbul'a gitseydik

Dortmund’da tarafsız sahada oynanan Juventus-Galatasaray maçından 2-0 ayrılan İtalyan ekip, İstanbul’a gitmediğine pişman olduğunu itiraf etti.

Tutto Sport gazetesine açıklama yapan Juventus’lu oyuncu Morca Di Vaio, "Gerçekten de inanılacak gibi değil. Ben böyle bir stad, böyle sıcak bir taraftar görmedim. İstanbul’da oynasak daha iyiydi. Orada belki de izleyici daha az ateşli olurdu. Sinirlerimizi bozmayı başardılar. İlk yarıda üç gol atabilirdik ama ikinci yarıda bizi oynatmadılar" dedi.

Juventus’un genç yeteneklerinden Miccoli ise, "İsınmak için sahaya indiğimde bizi neyin beklediğini gördük. Kendi kendime İstanbul’a gitsek daha iyiydi, dedim" diyerek maç öncesi ruh halini anlattı. Tutto Sport, Frank De Boer’in, "Bunca yıllık kariyerimde böyle bir saha, bu kadar dolu ve heyecanlı bir taraftar görmedim. Maçı, Galatasaray taraftarları sayesinde kazandık" sözlerine de yer verdi.

Taraftarın Juventus ve UEFA’ya olan öfkesini 55 bin Galatasaray bayrağı ile gösterdiğini ifade eden gazete, "Maç sonrası sahaya inen taraftarlar, zaferi kutladılar. Ancak bu durum UEFA’nın hoşuna gitmedi. Takımı mutkala bir para cezası, hatta daha fazları bekliyor" yorumunu yaptı.

ELVAN UYSAL-ROMA (İHA)
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2003 Çarşamba 11:03:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?