26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Kabus geri döndü!

Park halindeki 13 araç kundaklandı

Şişli'de park halinde bulunan 6 araç, Ümraniye'de ise 7 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.

Şişli'de park halindeki 6 araç kundaklandı.

Edinilen bilgiye göre, Şişli Mahmut Şefketpaşa Mahallesi Şahin Kaya Sokak içerisinde park halinde bulunan 6 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Kundaklama sonucu bir otomobil tamamen kullanılmaz hale gelirken, diğer araçlarda maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanmakta olan araçları kısa sürede söndürdü. Polis, olayın ardından çevrede araştırma başlattı.

Görgü tanıkları, "Dışarıdan cam kırıkları sesleri duyduk. Ve bir anda herkes 'araçlar yanıyor' diye bağırdı. Yanan araçlara müdahale etmeseydik tamamen yanabilirlerdi" diye konuştular.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, olay yerinde bulunan molotof kokteyllerine ait cam kırıkları ise dikkat çekti.

Ümraniye'de de 7 araç kundaklandı

Ümraniye'de park halinde bulunan 7 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Ufak çapta maddi hasarların oluştuğu otomobiller vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, saat 22.00 sıralarında Atakent Mahallesi Türkler Caddesi üzerinde park halinde bulunan 7 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Kundaklama sonucu araçlarda küçük çapta maddi hasar meydana geldi. Yanan araçlara ilk müdahale, çevreden yetişen vatandaşlar tarafından yapıldı. Araçlar itfaiye araçları gelmeden kısa sürede söndürüldü. Olayın ardından bölgeye sevk edilen polis ekipleri, çevrede araştırma başlattı.

Olayın görgü tanıkları çocuklar, "Geldiğimizde 3 kişi vardı, ellerinde benzin bidonları vardı. Peşlerinden koştuk, yakalayamadık. Daha sonra sitenin önüne geldiğimizde araçlar yanıyordu. Vatandaşlar itfaiye gelmeden ellerinde bidonlarla söndürdüler" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 01:57:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gökhan IP: 85.100.158.xxx Tarih : 16.01.2009 18:17:00

Bu adiler ters birine zarar verecekler.Sonra yaklanıp gebertilecek.Ondan sonra birileri çıkıp insan haklarından bahsedecek.İSAN OLMAYANIN İNSAN HAKKI OLAMAZ.