27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Kaka sırra kadem bastı!

Transfer döneminde AC Milan'dan Real Madrid'e giderek dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı yıldız Kaka, Brezilya Milli Takımı'nın Estonya ile yapacağı hazırlık karşılaşması için gittiği Estonya'nın başkenti Tallinn'de kayboldu.

Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Kaka, belki de en çok, adrese teslim paslarıyla dünya futbolunun en tanınan isimlerinden birisi. Ancak Kaka, Brezilya Milli Takımı'nın Estonya ile yapacağı hazırlık maçı için gittiği Tallinn'de kaldığı otelin adresini bulamayınca kayboldu.

Takımının kaldığı otelden sabah yürüyüşü yapmak için çıkan 27 yaşındaki Kaka, bir anda otelden uzaklaştı ve yolunu kaybetti. Brezilyalı oyuncu Tallinn'deki, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'ye giden feribot iskelesinin yakınında polislerden yardım istedi ve kaybolduğunu söyledi. Estona polisi de Kaka'nın kaybolduğu gerekçesiyle kendilerine başvurduğunu doğruladı.

Olayın duyulmasının ardından basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Kaka, "Burada ilk kez bulunuyorum. Başka bir şehri başka bir ülkeyi bilmeyi, öğrenmeyi seviyorum. Yeni yerler görmek için bu sabah biraz yürüyüşe geçtim. Ancak daha sonra yolumu kaybettim ve polislerden yardım istedim. Onlar da beni araçlarıyla otele bıraktılar. Hayatım boyunca ilk kez bir polis arabasına bindim" dedi.

Kaka, Estonya'nın ve başkent Tallinn'i çok beğendiğini de sözlerine ekledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 18:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?