20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Kan davasından kaçamadı!

Kan davası yüzünden Muş'tan Bursa'ya göç eden bir şahıs, bir okulun önünde başına 3 el ateş edilerek öldürüldü.

Celal Bayar İlköğretim Okulu önünde saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, 2 çocuk babası inşaat işçisi Turgut Taşdemir (39), 2 kişi bulunduğu otomobilden açılan ateşle hayatını kaybetti. Başına 3 adet mermi isabet eden Taşdemir'in bir kan davası yüzünden Muş'tan Bursa'ya göç ettiği, 6 ay önce de bir takip sonucu yaralandığı öğrenildi.

Okul önünde hayatını kaybeden Taşdemir'in babası Hikmet Taşdemir, eşi ve 2 çocuğu olay yerine geldi. Baba Hikmet Taşdemir, ağıtlar yakıp lanet okudu. Oğlunun vasiyeti olduğunu söyleyen acılı baba, otopsi yapılırken cesedin kesilmemesi konusunda polislere ricada bulundu. Olay yerine 10 kişilik çevik kuvvet timi gönderildi. Ceset, Cumhuriyet Savcısı'nın ardından olay yerinden kaldırıldı.

Polis ekipleri, plakası tespit edilen gri renkli aracı İzmir İstanbul çevre yolunda takip etti. Araçtaki bir kişi bölge trafik ekiplerince gözaltına alınırken, sürücü ise kaçarak izini kaybettirdi. Araç ise bir süre sonra terk edilmiş olarak bulundu. Kaçan diğer şahsın da arandığı bildirildi. Olayla ilgili Asayiş Şube ve Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince geniş çaplı araştırma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 18:36:20
Güncelleme :2 Temmuz 2008 Çarşamba 18:38:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdurrahman kızıl IP: 88.248.29.xxx Tarih : 2.07.2008 21:15:58

ben de bir muşlu olarak büyük bir üzüntü duydum yazık çok yazık 21.yüz yılda yaşıyoruz olmaması gereken bi sorun o çocukların gelecekleri de böylemi olacak