19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Kar 5 can aldı

İstanbul Ümraniye Yenidoğan’daki Ayşe Çarmıklı İlköğretim okulu 2. sınıf öğrencisi Atalay Kemaloğlu, karnesini aldıktan sonra saat 14:00 sıralarında okuldan ayrıldı. Ancak birden bastıran tipi nedeniyle yolunu şaşıran Atalay Kemaloğlu’dan bir daha haber alınamadı.
       Okula giden ailesi çocuklarının okuldan ayrıldığını öğrenince Kemaloğlu’nu aramaya başladı. Donarak ölen 8 yaşındaki Atalay Kemaloğlu’nun cesedi bugün bir dere yatağında bulundu. 
       

       Erzurum’un Çat ilçesinden Çukurçayır köyüne gittikleri aracın yolda kalması üzerine yürüyerek köye ulaşmaya çalışan 8 öğrenciden Hüseyin Şahan tipide boğularak hayatını kaybetti. 13 yaşındaki Hüseyin Şahan’ın cesedi bulunurken donmak üzere olan diğer öğrenciler kurtarıldı.
       Çanakkale’de de iki kişi donarak öldü. Kumkale Köyü’nde ava çıkan dört kişiden İbrahim Damar donarak öldü. Aynı köyde yaşayan 52 yaşındaki Şakir Karabacak’ın da köy yolunda donarak öldüğü öğrenildi.
       Balıkesir’in Balya ilçesi Kaşıkçı Köyü’nde de 1 kişi donarak öldü. 65 yaşındaki Mehmet Yılmaz yaya olarak Kaşıkçı Köyü’ne gitmek üzere Balya’dan çıktı. Köye 1 kilometre kala yoğun kar yağışı nedeniyle donarak hayatını kaybeden Mehmet Yılmaz’ın cesedi, köylüler tarafından bulundu.
       
       
Ajanslar
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2004 Cuma 16:59:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?