20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Kar üniversiteleri de durdurdu

Yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime, Başkent ve İstanbul Aydın üniversiteleri ile Kadir Has Üniversitesi'nin Selimpaşa Yerleşkesi'nde 1 gün, Amasya Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi'nde ise 2 gün ara verildi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle, Başkent ve İstanbul Aydın üniversiteleri ile Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa Yerleşkesi'nde eğitim-öğretime, 18 Şubat 2008 tarihinde bir gün ara verildi. Amasya Üniversitesine bağlı fakülte ve yüksek okullarda ise eğitime 2 gün ara verildiği bildirildi.

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli de yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle üniversitelerinde eğitime 2 gün ara verildiğini bildirdi.

HACETTEPE'DE EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Yoğun kar yağışı nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsünde eğitime 1 gün ara verildi.

Hacettepe Üniversitesi'nden verilen bilgiye göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle Beytepe Kampüsündeki okullar yarın için tatil edildi.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ VE KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ'NİN TÜM BİRİMLERİNDE EĞİTİM-ÖĞRETİME 1 GÜN ARA VERİLDİ 

Olumsuz hava koşulları nedeniyle, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi'nin tüm birimlerinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) eğitim öğretime 1 gün ara verildi. 

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir, elverişsiz hava koşulları nedeniyle yurdun değişik kentlerinden Çanakkale'ye gelecek öğrencilerin ulaşımda sorun yaşamaması için fakülte, yüksek okul ve meslek yüksek okullarında eğitim öğretime
yarın ara verildiğini söyledi. 

Tatilin öğrenciler için geçerli olacağını ifade eden Prof. Dr. Akdemir, öğretim üyeleri ve elemanları ile personeli kapsamadığını kaydetti. 

Kadir Has Üniversitesi'nden yapılan açıklamada ise daha önce, olumsuz hava koşulları nedeniyle üniversitenin Selimpaşa Yerleşkesi'nde yarın bir gün süreyle eğitim-öğretime ara verileceğinin duyurulduğu anımsatıldı. Olumsuz hava koşullarının ağırlığı nedeniyle, daha sonra üniversitenin tüm yerleşkelerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine ara verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ'NDE, EĞİTİM-ÖĞRETİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Yoğun kar yağışı nedeniyle, Ahi Evran Üniversitesi'nde eğitime 1 gün ara verildi. 

Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın, 1 gün süreyle, eğitim-öğretime ara verildiği bildirildi. 

Ayrıca, üniversitenin yarın yapılacak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma görevlisi sınavlarının da ertelendiği ve yeni sınav tarihinin daha sonra ilan edileceği kaydedildi.

aa
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2008 Pazar 21:16:12
Güncelleme :17 Şubat 2008 Pazar 22:53:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin vatankuşu IP: 85.99.150.xxx Tarih : 18.02.2008 10:30:16

başka illerde kar varda antalyada yokmu?antalya merkezde kar yagıyor her kez sokaklarda karın tatını çıkartıyor.