20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Karamsar değiliz!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim lügatımızda karamsarlık, umutsuzluk ve bedbinlik yoktur. çünkü inanıyoruz ki her türlü gelişmenin temeli ümitvar olmaktır, geleceğe dair umutlar beslemektir. Karamsarlık, belirsizlik, umutsuzluk, gelişmenin ve ilerlemenin baş düşmanıdır" dedi. 

Başbakan Erdoğan, Vakıflar Haftası dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kendilerinin "emanet taşıyıcılar" olduğunu belirterek, "Bugün varız, yarın yokuz" diye konuştu.

Her geçen gün ekonominin, devletin ve toplumun sağlam, geri dönülemez bir şekilde geliştiğini anlatan Erdoğan, devlet-millet işbirliği ile birçok sorunun çözüme kavuştuğunu söyledi.

Gelinen noktanın elbette yeterli olmadığını, daha da ileri gidilmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Hiç bir zaman bu ülkeye yaptığımız hizmetleri yeterli görmedik. Hiçbir zaman da yeterli görmeyiz" dedi.

Türkiye'nin daha çok demokrasiyi, daha çok adaleti, daha çok kalkınmayı hak eden bir ülke olduğunu belirten Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu millet hiç şüphesiz daha iyisine, en iyisine layıktır. Ekonomik ve demokratik gelişme ülkemizin sokaklarına, mahallelerine de yansıyor. Sağlık, eğitim ve şehirlerimiz iyileşiyor. Hükümetimiz döneminde, vakıf eserlerine bu kadar sahip çıktıysak, bu bizim medeniyet bilincimiz kadar bu ülkeye getirdiğimiz siyasi ve ekonomik istikrarın da bir sonucudur, çünkü hayat bir bütündür. Politikalarımız da bu bütünlüğün eseridir" dedi.

AA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 14:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?