19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Karayolları binası ateşe verildi!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Karayolları'na ait olan ancak Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kullandığı bina, izinsiz gösteri yapan grup tarafından ateşe verildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesi İdil Caddesi üzerinde bulunan Karayolları 95 Şube Şefliği'ne ait olan ancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından depo olarak kullanılan ve yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin kullanacağı sıra, masa, hikaye kitapları ve kırtasiye malzemelerinin bulunduğu bina, izinsiz gösteri yapan kalabalık tarafından ateşe verildi.

Cizre Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelirken, polis ekipleri de olay yeri çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Cizre Belediyesi itfaiye ekiplerine alevleri söndürme çalışmalarına gazeteciler de destek verdi.

Yangın kısa süre içersinde kontrol altına alınırken, çok sayıda masa, sıra ve kırtasiye malzemesi kullanılmaz hale geldi. Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Bulut da, olay yerine gelerek emniyet yetkililerinden yangın ile ilgili bilgi aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 19:58:03
Güncelleme :11 Eylül 2010 Cumartesi 21:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hunter4848 IP: 78.173.193.xxx Tarih : 12.09.2010 00:12:28

DEĞERLİ BAŞBAKANIMIZ AÇILIM YAPTI YA BU VATANIN MILLIYETCILERININ VE DÜRÜST VATANDASLARININ ÖDEDİĞİ VERGİLERLE YAPILAN BU YERLERİ BU ŞEKİLDE TALAN ETMELERINE SEYRETSIN VE YAPTIĞI MÜKAFLANDIRMADAN HAZ ALSIN BU NASILBIR VARLIK NASILBIR AİLE REİSLİĞİDİR BU VATAN AİLELER VARSA VAR O ZAMAN BU VATAN BIZIM AİLEMİZ AİLESINI İNSAN NASIL PEŞKEŞ ÇEKER BU SADECE AİLESINE HAINLIKTIR VE BUNUN ARKASINDAN GİDENLERDE BENCE AYNI DURUMDADIR ALLAH ARKASINDAN GİDENLERE AKIL FİKİR VERSİN