18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kardeşlerin kahreden kaderi!

Muğla’da bir otomotiv şirketinde servis elemanı olarak çalışan evli ve bir kız çocuk babası Fevzi Çulha (32), 2000 ve 2001’de uykuda kalp krizi geçirerek ölen iki kardeşiyle aynı kaderi paylaştı.

Kalp krizi geçirdiğini anlayan eşinin çağırdığı ambulansla Muğla Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fevzi Çulha, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kübra ve Ercan Çulha çifti ilk evlat acısını 2000 yılında en büyük oğulları olan 26 yaşındaki Önder Çulha’yı kaybedince yaşadı. Ailenin Karabağlar Yaylası’ndaki evinde sabah saatlerinde yatağında ölü olarak bulunan Önder Çulha’nın gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Çulha ailesi bu acı olayla yıkılırken, geride kalan iki oğluna sarılarak acılarını dindirmeye çalıştı. Ancak aile ikinci evlat acısını bir yıl sonra küçük oğulları Mehmet’i 22 yaşındayken ağabeyi gibi Karabağlar Yaylası’ndaki evinde gece uykusundayken geçirdiği kalp krizi sonucu kaybetti.

YİNE UYKUDA

Görünen bir kalp sorunu bulunmayan iki kardeşin ölümünden sonra aradan geçen 8 yılın sonunda ailenin geride kalan son erkek evladı Fevzi Çulha sağlıklı bir şekilde hayatına devam etti.

Ancak bir otomotiv şirketinde servis elemanı olan evli ve bir kız çocuk babası 32 yaşındaki Fevzi Çulha’nın kaderi de kardeşleriyle aynı oldu. Gece uyurken kalp krizi geçiren Fevzi Çulha, eşinin çağırdığı ambulansla Muğla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

10 yıl içinde hiçbir rahatsızlıkları bulunmamasına rağmen uykularında geçirdikleri kalp krizi sonucu hayatını kaybeden üç erkek kardeşin kaderi Muğla’da günün konusu oldu. Yardımsever kişiliği ile sevilen Fevzi Çulha’nın ölümü yakınlarını büyük acıya boğdu. Fevzi Çulha, Yeni Mezarlık’ta aynı kaderi paylaştığı kardeşlerinin yanında toprağa verildi.

AHT
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 09:09:12
Güncelleme :29 Kasım 2010 Pazartesi 12:14:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?