24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Karısından ne istiyor?

72 yaşındaki Aydın Üstün’ün 45 yıllık eşi olan 70 yaşındaki Meral Üstün’e “Benimle seks yapmıyor” diye açtığı boşanma davası Hukuk Genel Kurulu’na taşındı.

Ankaralı 72 yaşındaki işadamı Aydın Üstün, 70 yaşındaki eşi Meral Üstün’e, “Benimle seks yapmıyor” diye boşanma davası açtı ve tazminat istedi.

Üzerinde 136 gayrimenkul tapusunun bulunduğunu belirten Üstün, eşininmal kaçırmaya çalıştığını iddia etti. Eşinin kendisine vurduğunu ve hakaret ettiğini de öne süren Üstün,
cinsel beraberliklerinin olmadığına dair eşinin sözlerinin yer aldığı konuşmanın bulunduğu CD’yi de mahkemeye sundu. 200 binmaddi, 150 bin liramanevi tazminat istedi.

Meral Üstün ise saldırıda bulunmasının imkânsız olduğunu, eşinin sadakat ilkesini ihlal ettiğini ileri sürdü ve davanın reddini istedi.

TANIKLAR ANLATTI

Ankara 6. AileMahkemesi, Aydın Üstün’ün kusurlu olduğunu tespit etti ve çifti boşamadı. Aydın Üstün itiraz edince dosya Yargıtay’a taşındı.

Yargıtay, boşanma kararı verilmesini isteyerek, dosyayı yerelmahkemeye gönderdi. Ancak mahkeme 2. kez direnince, dava bu kez Yargıtay Hukuk Genel Kurulu’na taşındı. Genel Kurul, yeniden incelemesi için Daire’ye gönderdi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, yeniden inceleme yaparak, boşanma için son kararını verecek.

Sibel Hürtaş/Habertürk
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 13:38:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa feridun pazar IP: 88.224.13.xxx Tarih : 1.07.2010 14:32:56

 Adam % 100 haklı.Ya kardeşim zenginsen ya boşa ,başka bul.yYa da ağzını açma otur oturduğun yerde!