25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kartal ve Aydar serbest

Belçika'da PKK operasyonu çerçevesinde tutuklanan PKK Kongra-Gel Başkanı Zübeyir Aydar ile yardımcısı Remzi Kartal'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi şartlı tahliye edildi.

Aydar aynı zamanda PKK'nın Avrupa'daki kasası olarak biliniyordu.

Belçika mahkemesi, bu ay başında gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonda gözaltına alınan 8 PKK’lıdan aralarında Eski DEP milletvekili Aydar ve yardımcısı Kartal'ın da 6 kişinin tutuklanmasına, ikisinin ise şartlı tahliyesine karar vermişti.

Aydar ve Kartal dışında tahliye edilen diğer dört isim ise şunlar: Ali Gülmez, Abdelselam Mustafa, Orhan Nuri Amil, Naim Acar

....
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 13:08:57
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 13:21:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.236.156.xxx Tarih : 26.03.2010 09:40:25

 ermeni terör örgütünden tecrübesi olan avrupa dikkat ederseniz bunları arada bir tutuklayıp salıyor altında ne kadar gizli sebebi olsa da  tutuklama salma maksatlarından biri gemlerini azığa almak yani avrupa da olumsuz bir eylem yapmalarını engellemek hatırlayın ermeni terör örgütü asla'nın sonunu avrupa da vatandaşa karşı yaptığı bir bombalı eylem getirmişti . türkiyenin de onlara avrupada müdehale hakkı doğmuştu ne kadar devletler hukukun da olmasada bir devletin topraklarında başka bir evletin vatandaşına siyasi bir amaçla  saldırılırsa saldırıya uğrayan devlet kendini savunur kimsede bir şey diyemez dese bile hükmü yoktur . demek PKK avrupada türklere saldırmak niyetindeydi zaten bir iki türk vatandaşının ordaki iş yerine saldırıldı .