18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kartal'ın adı yetti!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda, PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü'nü 3-2 yenerek 5. tura yükseldi.

Ankaragücü, yaşadığı sıkıntılara dikkati çekmek amacıyla sahaya 6 dakika geç çıktı.

Beşiktaş'ta Muhammed Demirci, bu sezon ilk kez resmi bir maçta forma giyerken, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, son maçın kadrosundan 6 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Maçın 21. dakikasında rakiplerinden topu kurtaran Holosko, sağ çaprazdan ceza alanına girdi. Slovak oyuncu, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere atarak takımını 1-0 öne geçirdi.

37. dakikada Kaan'ın pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Sinan, attığı golle skoru 1-1'e getirdi.

Mücadelenin 42. dakikasında Beşiktaş'ın kullandığı korner atışı sonrası Hilbert'in büyük hatasında Ankaragücü, 2-1 öne geçmeyi başardı.

Maçın ilk yarısını da Ankaragücü 2-1 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 60. dakikasında kazanılan penaltı atışını kullanan Hilbert, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skora eşitliği getirdi.

Galibiyet için bastıran siyah-beyazlı ekip, aradığı golü 86. dakikada buldu.Uğur'dan topu ceza alanı içinde alan İbrahim'in pasında topla buluşan Batuhan skoru 3-2 yaptı.

Siyah-beyazlı takım, karşılaşmayı 3-2 kazanarak, adını 5. tura yazdırdı.

Aybaba: Aynı sıkıntıyı yaşıyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, üst üste üçüncü kupa maçında da aynı sıkıntıyı yaşadıklarını belirterek, ''İki gol yememeli ve maçı bu hale getirmemeliyiz'' dedi.

Ankaragücü cephesi

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise ''Beşiktaş'ın bugün hakeme ihtiyacı yoktu'' ifadelerini kullanarak, ''Attığımız ikinci golde Cenk'in pozisyonu yüzde yüz kırmızı karttı'' değerlendirmesinde bulundu.

AA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2012 Çarşamba 22:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?