18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kasımpaşa Vural'ı gönderdi

Kasımpaşa, teknik direktör Yılmaz Vural ile yollarını ayırdı.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'yı başarıdan başarıya koşturan bir puanla aldığı takımı kümede bırakan ve Türkiye Kupası'na katılmasını sağlayan Yılmaz Vural'ın kulüpten ayrılışının ardında transfer sorununun yattığı ortaya çıktı.

Kulüp Başkanı Hasan Öksüz ile bir görüşme yaptığını ifade eden Vural, "İlk yarıda çok şanssız maçlar çıkarttık. Atamadık çok da saçma sapan goller yedik. Bunun böyle devam etmemesi için içinde bir dizi önlem almamız gerktiğini sayın başkana ilettim. Ancak kabul görmeyince ortaya ister istemez ayrılık kararı çıktı" dedi.

BEŞ TRANSFER İSTEDİM

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, "Bir kaleci, hatta iki stoper, bir orta ve bir santrfor alınması gerektiğini ifade ettim. Beşiktaş'lı Yusuf Şimşek'de bize ısrarla gelmek istediğini yineliyordu. Başkan istediklerimin maliyetinin 3.5 trilyon olduğunu ve kulübün zaten 1.5 trilyon vergi borcu olduğunu; şimdilik böyle bir yatırım yapmalarının mümkün olmadığını söyledi" dedi.

Vural, transferlerin gerçekleşmesi halinde 35 puan toplayabileceklerini ve kümede kalma şanslarının olacağını da Başkan Öksüz'e ilettiğini ifade etti.

YERİNE FUAT ÇAPA

Kasımpaşa'da Yılmaz Vural'dan boşalan teknik direktörlüğe Fuat Çapa getiriliyor.

 

 

...
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2010 Pazartesi 14:00:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?