18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kastamonu’da silahlı saldırı: 2 ölü

Kastamonu’da bir şahıs, aralarında husumet bulunan komşusunu ve komşusunun annesini öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, İsmailbey Mahallesi Mağara Sokak’ta dün öğle saatlerinde meydana geldi. Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nde itfaiye eri olarak çalışan Hüseyin Özgen, yer davası yüzünden aralarında husumet bulunan komşusu Ahmet Ateş (41) ve annesi Saime Ateş’i (71) pompalı tüfekle kurşun yağmuruna tuttu. Ahmet Ateş vücuduna isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatını kaybederken, annesi Saime Ateş ağır yaralı olarak kaldırıldığı Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Olay sonrası 155 Polis İmdat’ı telefonla arayan cinayet zanlısı Hüseyin Özgen, cinayet işlediğini ve polisin kendisini teslim almaya gelmesini istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, Özgen’i suç aletiyle birlikte teslim aldı. Cinayetin işlendiği yerde geniş çaplı araştırma yapan nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, 5 adet boş fişek buldu. Olayı haber alan ve hastaneye gelen maktullerin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Cenazeler, yapılan otopsi sonrasında yakınlarına teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 23:17:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özay özgen IP: 95.9.154.xxx Tarih : 26.09.2011 15:55:33

üzerinden yılların geçmesine rağmen cinayet zanlısı dediğiniz bu insana o ölen insanların ne şekilde tahrik ettiklerini kimse bilmiyor.Buraya bunları araştırmadan böyle yorum yapan sitenizi kınıyorum !