20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Katil, genç kıza da tecavüz etmiş!

Eskişehir'de evlerinde misafir ettikleri kiracıları tarafından annesi öldürülen 16 yaşındaki lise öğrencisi genç kızın hastanedeki muayenesinde tecavüze uğradığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, annesi Seniha Özsakçı'yı 52 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kiracıları Gülbey Nadi G'nin (27) tecavüzüne uğradığını öne süren ve halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altında bulunan A.Ö. muayene edildi. Muayenede A.Ö'nün tecavüze uğradığı saptandı.

Öte yandan, cinayet ve tecavüz olayında yanında bulunan 9 aylık hamile sevgili Sevgi K. (20) ile firarda bulunan zanlı Gülbey Nadi G'nin 1 Aralık 1999'da eşi Çiğdem G'yi misafirliğe gittiği arkadaşlarının evinde elleriyle boğarak öldürdüğü bildirildi.

Ailece görüştükleri arkadaşı H.S.Y'nin Emek Mahallesi'ndeki evinde eşleriyle birlikte içki içtikten sonra yatak odasında tartıştığı eşi Çiğdem G'yi boğarak öldüren Gülbey Nadi G'nin tutuklandığı ve cinayetten hüküm giydiği öğrenildi.

Gülbey Nadi G'nin, 3 Ağustos 2006 tarihinde tahliye olduğu bildirildi. Bu arada öldürülen anne Seniha Özsakçı'nın cenazesi, bugün öğleden sonra Eskişehir'de toprağa verilecek.

Emniyet güçleri, firarİ zanlılar Gülbey Nadi G. ve birlikte yaşadığı Sevgi K'yi yakalamak için araştırmalarını sürdürüyor.

AA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 12:00:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?