18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Katil bakın kim çıktı?

Kayseri'de kayıp olarak aranan ve minibüste silahla vurularak öldürülmüş halde bulunan iki kardeşin katil zanlısı olduğu iddia edilen enişte, tutuklandı.

Merkez Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi'nde oyun oynayan çocukların, park halindeki 42 EB 543 plakalı minibüsten kan aktığını fark etmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunan Yakup Gündoğdu (33) ile ağabeyi Mehmet Gündoğdu'nun (39) katil zanlısı olarak aranan enişteleri B.A, gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.A, adliye girişinde kendisini görüntüleyen gazetecilere hakaret ederek, tepki gösterdi.

Cumhuriyet savcısı tarafından ifadesi alındıktan sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen B.A, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zanlının, ilişkisi olduğu 16 yaşındaki bir kızla evlenmek için eşinden boşanmak istediği, bu nedenle tartıştığı kayınbiraderlerini tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edildi.

Develi ilçesine bağlı Yeniköy'de oturan ve Kurban Bayramı'nın ikinci günü, jandarma ve polise kayboldukları bildirilen Yakup Gündoğdu ile ağabeyi Mehmet Gündoğdu, dün Esenyurt Mahallesi'nde minibüste öldürülmüş halde bulunmuştu.

 

AA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2012 Salı 16:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?