18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kayıp erkeklerin sırrı çözüldü

Kütahya’da 25 bin erkeğin azalmasının sırrı çözüldü. MHP Kütahya milletvekili Alim Işık, "Kütahya’da 549 okul kapatıldı. Öğrenci ve velileri başka yere gitti, erkekler bu nedenle kayboldu" dedi.

Adrese dayalı nüfus sistemi ile yapılan son değerlendirmede, Kütahya’da 25 bin erkeğin azalmasının sırrı çözüldü. MHP Kütahya milletvekili Alim Işık, ‘’ Kütahya’da 549 okul kapatıldı. Okulları kapatıp, öğrencileri başka yere gönderirseniz, erkekler de kaybolur’’ dedi.

Alim Işık TBMM’de yaptığı açıklamada , 15 Nisan 2000’de taşımalı ilköğretimin başladığını hatırlatarak, ‘’Okulda en az 60 öğrenci yoksa kapatılıyor, öğrenciler taşımalı sistemle başka bir okul merkezine götürülüyor’’ dedi ve şunları söyledi: "Ben yıllardır 60 sınırının indirilmesi için uyarı yapıyorum. Türkiye genelinde 81 ilde bugüne kadar 15 bin 961 okul yetersiz öğrenci nedeniyle kapandı ve öğrenciler başka yerlere taşındı. En fazla kapatılan okul 589 adetle Balıkesir’dedir.

İkinci sırada 572 okulla Samsun, üçüncü sırada 549 okulla Kütahya, dördüncü sırada da 527 okulla Ordu var. Kütahya’dan neden 25 bin erkek kayboldu diye basında yer alan konunun özeti de budur. Eğer siz okulları kapatırsanız, okullardaki öğrencileri ve velileri başka yerlere gönderirseniz erkekler de kaybolur"

..
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2012 Cumartesi 10:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haci Ziya Gülkanat IP: 77.239.54.xxx Tarih : 4.02.2012 14:37:22

 Sayin Alim Isik beyin Tezi Dogru degil,Okullara yalniz erkeklermi gidiyor,Bu gün her hangi bir okula gidin ögrencilerin yarisindan fazlasi Kiz ögrenci, Ha keza bir okulda görevli ögretmenlerde de Bayan ögretmen cogunlikta,Bu duruma göre Erkek ve Bayan nufusunda ki azalma asagi yukari esit olmaliydi,Haberde sadece 25 bin gibi bir¨Erkek Rakamindan söz edilmekte,

Azalmanin asil sebebi Il Bazindaki secim Kurullari : Secim kurullarinin Secmen Listesini alin Tek tek Kontrol edin, Ortaya cikan tabloda su cikacak, en azindan 20 sene önce ölen Merhumlarin ekseriyetle Erkeklerin Secim Kayitlari silinmemis, Secimlerde bu Rahmetlilerin adlarina oy Kullanan AKP lilerin oldugu herkes tarafindan bilinmektedir. 25 x 81 il : 2 Milyona yakin havadan oyla AKP Iktidar oluyor,Birileri cikip carsi bazar dolassin Halkin her kesiminden kisilerle konussun Kac kisi AKP ye oy veriyor Oran %35 lerde kaliyormu kalmiyormu,Secim sandiklarindan calinan oylarda cebasi. Hiylenin her türlüsünün Reva görüldügü Sözüm Ona Müslüman AKP iktidari, Allahin Rahmetine Ulasanlarin bile üzerinden Rant saglayan böylelerinin varligi yakinda basimiza Gökten yagacak Atesin Habercileridir bilinsin istiyorum,Dünyaya carpacak olan Meteor büyük Ihtimalle Türkiye ve Yunanistana carpacak.!!!