18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kaynanadan ilginç eleştiri!

Ahu Yağtu’nun annesi Hülya Yörük, damadı Cem Yılmaz’a övgü yağdırıyor ama yine de yeni evli çiftin bebek için aceleci davrandığını düşünüyor

Cem, mütevazı ve zeki biri

Kelebek'in haberine göre Hülya Yörük, ''Ahu da Cem de yetişkin insanlar... Onlar bir karar verdiyse bize sadece saygı duymak düşer. Ayrıca ben Cem’i çok beğendim. Gayet mütevazı ve zeki bir insan... Aynı şekilde ailesi de son derece sıcak kanlı... Zaten bizim beklediğimiz tek şey mutlu olmaları... Onlar mutlu olsunlar, biz daha ne isteriz'' dedi.

Bebeğin adı Kemal olacak

Bebeklerinin olacağını duyduğumda sevindim. Tabii ki evlendikten sonra çocuk yapmalarını tercih ederdim ama bu onların hayatı, bir şey diyemeyiz. Artık olan olmuş, hayırlısı... Bebeğin ismini Kemal koyacaklar. Bu ismi kendileri seçtiler, çok da güzel ve asil bence... Anneanne olacağım için mutluyum.

Cem Yılmaz’la evlenip balayı için Dubai’ye giden Ahu Yağtu’nun Galata’daki butiği Second Chance, bir süreliğine annesi Hülya Yörük’e emanet. NATO’dan emekli olan ve yaşamını İstanbul’da sürdüren Yörük, yokluğunda kızının işlerini yürütüyor.

...
Yayın Tarihi : 17 Mart 2012 Cumartesi 13:42:23
Güncelleme :17 Mart 2012 Cumartesi 13:50:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?