26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Kaza değil baba korkusu ağlattı

Kaza değil baba korkusu ağlattı

Malatya'da dondurma almak için gittiği marketten eve dönerken otomobilin çarptığı 6 yaşındaki çocuk, 'Babam beni öldürecek' diye gözyaşı döktü.

6 yaşındaki Kemal, evlerinin yakınındaki markete giderek dondurma aldı. Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün önünde karşıdan karşıya geçerken küçük çocuğa, N.C. yönetimindeki 44 DD 096 plakalı otomobil çarptı. Kazada vücudunda hafif sıyrıklar oluşan küçük çocuk, babasından dayak yiyeceği korkusuyla "Babam beni öldürecek" diye gözyaşı döktü.

Çevredeki vatandaşların sakinleştirmeye çalıştığı küçük çocuk, ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü N.C. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.




 

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 21:37:16
Güncelleme :6 Ağustos 2009 Perşembe 21:42:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
canan IP: 85.110.6.xxx Tarih : 7.08.2009 12:47:12

ah işte bu aile korkusu başa bela insan onlar duyunca beni dövcekler zannediyorsun ama onlar sana bişi olucak die ödü kopar ama bende öle zannetmiştim mahallede oyun oynarken beni araba çarptıda annemin korkusundan  bana kızar die ayağa fırladım halbuki 3gün rahat oturamamıştım ağrıdan.. bu olayı annem 1 hafta sonra ispiyoncu komşularımızdan öğrendi onlar sölemese ben hiç sölemezdim valla:):)..(tabi kötü bi rahatsızlığım ortaya çıkana kadar Allah korudu bişiyim olmadı)