24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Kazada can pazarı!

KAYSERİ'DE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 26 YARALI

Kayseri'de tramvay durağına geçmeye çalışan bir kadının neden olduğu iddia edilen zincirleme trafik kazasında, 26 kişi yaralandı.

Kaza, Organize Tramvay durağı yanında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, harekete hazırlanan tramvaya yetişmek için yola bir anda çıkan ve ismi henüz belirlenemeyen kadını gören 38 YC 742 plakalı işçileri taşıyan servis otobüsü sürücüsü Mürsel T., bir anda frene bastı. Sürücü Mürsel T.'nin ani fren yapmasıyla arkasından gelen ve yine işçileri taşıyan Salih E. yönetimindeki 38 VH 139 plakalı servis otobüsü ile onun arkasından gelen Selami D. yönetimindeki 38 VV 635 plakalı otomobil birbirine girdi.

26 kişinin yaralandığı kazada adeta can pazarı yaşandı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla, yaralılar Kayseri'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olaya sebebiyet verdiği ileri sürülen kadının kimlik tespit çalışmasının sürdüğü öğrenildi.

İtfaiye ekipleri, kazada yola saçılan camları temizlerken, otobüsler ile otomobil polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kaza yerinden kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYSERİ'DE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 26 YARALI
KAYSERİ'DE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 26 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 21:17:51
Güncelleme :29 Kasım 2010 Pazartesi 21:19:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?