20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Kazanın böylesi görülmedi

Başkent'te akşam saatlerinde 37 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 18 kişinin kimlikleri belli oldu.

Akşam saatlerinde Konya yolu AŞTİ önünde meydana gelen kazada, Gölbaşı'ndan Merkez istikametine giden Sultan Kızılhan idaresindeki 53 HH 550 plakalı tır, freninin patlaması üzerine kontrolden çıkarak seyir halindeki araçların arasına daldı.

Kaza sonucu 37 araç hasar görürken 18 kişi de yaralandı. Kazada yaralanan Süleyman Tunalı, Haşim Keskin, Melahat Uslu, Mustafa Semih
Uslu, Kemal Eryılmaz Gazi Hastanesi'ne, Safiye Ademoğlu, Serdar Demirbaş, Ayhan Uslu Atatürk Hastanesi'ne, Kezban ve Saadet Durdu ile Aynur ve Melike Önder Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ünal Caferoğlu ve İsmail Develi İbn-i Sina Hastanesi'ne, Çiğdem ve Bilgen Gürbüz Mesa Hastanesi'ne, Cem Yeşilyurt Başkent Hastanesi'ne, Kadriye Gökçe ise Bayındır Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan Kadriye Gökçe'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Tır sürücüsü Sultan Kızılhan gözaltına alınırken trafiğe kapanan yol uzun süren çalışmaların ardından tekrar açıldı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 10:50:10
Güncelleme :6 Aralık 2008 Cumartesi 22:21:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?