17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Kemal Sunal'ın eşine hapis cezası verildi

Duruşmada esas hakkındaki görüşünü açıklayan Cumhuriyet Savcısı, sanığın, Ziraat Bankası Caddebostan Şubesi’nde çalışan Dilek Dizdaroğlu ile veraset vergisini eksik vermek amacıyla vefat eden eşi Kemal Sunal’ın hesabını sahte imzalarla üçlü müşterek hesap haline getirdiğini iddia etti.

Sunal’ın avukatı Yaşar Alıcı ise müşterek hesaptaki Ali Sunal’ın imzalarının Gül Sunal tarafından atıldığı iddialarına karşılık Adli Tıp Kurumu uzmanının 18 Haziran 2004 tarihinde verdiği raporda, bu imzaların sanık tarafından atılmadığının açıkça bildirildiğini söyledi.

Tanıklardan İlkben Keskin’in de müşterek sözleşmenin Kemal Sunal’ın sağlığında kendisi tarafından onaylandığını beyan ettiğini anlatan Alıcı, bugün dinlenilen tanığın da sanığın, eşi ve çocukları ile müşterek hesabının bulunduğunu söylediğini hatırlattı.

Davayı karara bağlayan hakim, sanık Gül Sunal’ı "sahte özel evrak tanzim edip kullanmak" suçundan TCK’nın 345. maddesi gereği 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

Avukat Yaşar Alıcı, duruşma sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bütün deliller lehimize olmasına rağmen aleyhimize ağır bir karar çıktı. Kararı temyize gideceğiz" dedi.
TNN NET-aa
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2004 Salı 16:48:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
damla balım IP: 78.191.0.xxx Tarih : 22.11.2008 22:44:42

bana göre KEMA SUNAL öldükten sonra eşi böyle bir şey yapmamalıydı