25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kılıçdaroğlu ameliyat oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fıtık ameliyatı olduğu hastaneden taburcu oldu.

Güven Hastanesinde başarılı bir operasyon geçiren Kılıçdaroğlu, saat 19.25 sıralarında hastaneden ayrıldı. Sevim Kılıçdaroğlu, hastaneye bir minübüs ile gelerek eşini minübüsün içinde bekledi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu, hastaneden çıkışında, CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Gürsel Tekin karşıladı. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, ''Küçük bir operasyon geçirdim. Hekimlere teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum'' dedi.

Kılıçdaroğlu'na hastane başhekimi Tevfik Ali Küçükbaş eşlik etti.

HASTA YATAĞINDAN ŞAFAK ÖĞRETMENİ ARADI

Kendisi de fıtık operasyonu geçiren ve halen hastanede olan Kılıçdaroğlu, hasta yatağından kemik kanseri olan Şafak öğretmeni aradı ve ''geçmiş olsun'' dileklerinde bulundu.

Ataması yapılamayan öğretmenlerden olan kemik kanseri Şafak Bay, ekonomik nedenlerle tedavisini sürdürmekte zorlanır ve vize sorunu nedeniyle yurt dışına çıkamazken GATA’ya nakledildi

Şafak öğretmenin GATA’ya nakledilmesinden sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu telefonla Şafak öğretmeni aradı, yalnız olmadığını belirterek geçmiş olsun dileklerini iletti. Şafak öğretmen de Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun telefonunun moralini yükselttiğini söyledi ve teşekkür etti.

 

 

...
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2010 Çarşamba 12:08:50
Güncelleme :24 Kasım 2010 Çarşamba 22:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?