19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye cevap

Temasları çerçevesinde Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin tasfiye edilmeye çalışıldığını iddia etmesini değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, "Biz, siyasal partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunun bilincinde olan bir partiyiz. Her siyasal partiye saygı duyarız, her siyasal partinin güçlenmesini isteriz, her düşüncelerini özgürce dile getirmelerini isteriz. Biz, hiçbir zaman başka bir siyasi partinin tasfiye edilmesini, yok edilmesi gibi bir sürecin içinde olmayız. Bu bizim demokrasiye olan bağlılığımıza aykırı düşer" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 18:19:03
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 18:23:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatandaş IP: 88.241.226.xxx Tarih : 21.09.2010 23:36:29

kardeşim sen çalıştında parti millet vekilleri partililer ne yaptı çok yavaş kaldınız adamlar çalışıyor hatta %58 oy almalarına rağmen çalışıyorlar  örnek vereyim daha dün bir yerde arkadaşın birine bir telefon geldi arkadaşı arayan bir cemaat üyesi muhtemelen  adam konuşuyor telefonda aradığı kişiyi bir cemaat lideri hakkında bilgilendirmeye çalışıyor neden o cemaat liderinin evet oyunu desteklediğini anlatıyor muhtemlende hayıra oy vermiş o kişiyi markaja almış aklını çelmeye uğraşıyor tam 15 dakika konuştular hemde cep telefonu ile adamlar bunu vazife edinmiş herkez  5 kişi markaja alsa aklını çelse yarın O % 58 oy % 70 şe çıkacak sen ve partilin ne yaptınız hala daha  yaramaz çocuklar gibi birbirinize sataşıyorsunuz adamlar aldığınız % 42 lik oyu şimdiden tırtıklamaya başladı bile siyasi bir partinin güçlenmesi için çalışmak gerekir siz o sürecin çalışmanın  içine girememişsiniz daha