26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Kim ne kadar ceza alacak?

Derbide ‘kızaran’ 4 oyuncudan Lugano ile Arda Turan’a 3’er, Semih ve E.Aşık’a ise 2’şer maç ceza gelmesi bekleniyor. Sakatlanan Gökhan Gönül’ün kesin durumu bugün belli olacak


G.saray-F.Bahçe derbisi 0-0 biterken gerek sonuç gerekse çıkan 4 kırmızı kart ve yaşanan sakatlıklar iki takımı da ağır yaraladı. Kaybettikleri ikişer puanla şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan G.Saray ve F.Bahçe’de Emre Aşık, Arda Turan, Semih Şentürk ve Lugano kırmızı kart gördüler. Sezon başından bu yana sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan G.Saray’da Emre Aşık’ın iki, Arda Turan’ın ise 3 maç ceza alması bekleniyor. Sabri Sarıoğlu ise maçta kırmızı kart görmedi ama gözlemci raporunda “Tahrikçi futbolcu” olarak yer aldı. Genç Sabri’nin de PFDK’ya sevkedilmesi bekleniyor.

DEFANSTA ALARM

F.BAHÇE’DE ise Edu sezonu sakatlığı sebebiyle kapatmıştı. Dün de rakibine kafa atan Lugano oyundan atıldı ve en az 3 maç ceza gelmesi bekleniyor. Semih de iki maç ceza alacak. F.Bahçe’nin sağ kanat savunucusu Gökhan Gönül’ün ise kaburgalarında ezilme var. F.Bahçe sırasıyla evinde Ankaraspor, Fortis Kupası’nda Sivas deplasmanı ve ardından evinde A.Gücü’nü ağırlayacak.

..
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 16:38:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal özkan IP: 85.105.182.xxx Tarih : 13.04.2009 23:55:50

SABRİYE TAHRİKÇİ DİYE BİLDİREN GÖZLEMCİ FB KALECİSİNİN SEYİRCİYE EDEP YERİNİ GÖSTERİRKEN GÖZÜ NEREYE BAKIYORDU  BANTI TARAFSIZ OLARAK İZLERLERSE ARDAYA ÖNCE SEMİHİN VURDUĞUNU EMRENİN KENARDAKİ SABRİNİN FAULÜNE MARUZ KALDIĞINDA SABRİ UZANIP KALDIRMAK İSDEDİ SABRİYE TERS HARAKET YAPANDA EMRE BELEZOĞLU İDİ EMRE AŞIĞA ARKADAN KAFA ATAN VE OLAYLARIN FİTILİNİ ATEŞLİYEN LÜGANO VE ONA ANINDA KART GÖSDERMEYEN HAKEMDİ BUNLAR TEZGAH DEYİLDE NEDİR YOKSA FEDERASYON GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEK İSDEMİYORMU EĞER DÜRÜSTSELER YAYICI KURULUŞDAN BANTLARI ALIP İNCELESİNLER   VE KURALLARA BAKSINLAR SELÇUĞUN HARAKETİ IKINCI SARIDAN KIRMIZI OLMASI GEREKİR TEHLİKELİ HAREKETTE TEMAS YOKSA FAUL TEMAS HALİNDE KART GEREKTİRİR BUDA ENAZINDAN İKİNCİ SARIDAN KIRMIZI OLUR AMA HAKEM BELLİKİ ISRARLA KART GÖSDERMEME YOLUNU TUTMUŞ  AMA BİLEREK AMA BAŞKA NEDENLERDEN  MAÇI ÇIĞIRINDAN ÇIKARDI MAÇIN BU HALE GELMESİNDE BAŞTA BASIN İDARECİLER VE HAKEM ÜÇLÜSÜ VAR SONRA FUTBOLCULAR GELİR İŞDE AVRUPADA GERİLEMEMİZİN BAŞLICA NEDENLERİDE BURDA YATIYOR UYUM YASALARI GİBİ KURALLARIDA UYGULAMAKDAN ACİZİZ HANİ ADAMINA GÖRE İŞ TAKIMINA GÖRE HAKEM VE KURAL  İŞDE TÜRKİYE GERÇEĞİ ..