18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kızılcahamam'da korkunç kaza

Kızılcahamam'da, çarpışan 2 yakıt tankeri patladı. Patlamada, 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle ortalık cehenneme dönerken çıkan yangın uzun süren uğraşların ardından söndürüldü.

İstanbul'dan Ankara istikametine giden tankere, bir başka tanker, D-750 karayolu Kızılcahamam-Akyarma bölgesinde seyir halindeyken çarptı.

Kaza nedeniyle meydana gelen patlama sonucu, 2 kişi yanarak öldü, 51 DL 793 plakalı tankerin sürücüsü Mehmet Tan yaralandı.

Kontrol altına alınan yangını uzun süren çalışmaların ardından söndürülürken, yangın nedeniyle D-750 karayolunun İstanbul ve Ankara istikametleri ulaşıma kapatıldı.

Bu arada, patlama sonucu karayolu çevresindeki ağaçlık alan da zarar gördü. Ağaçlık alandaki yangın büyümeden söndürüldü.

KİMLİKLER BELİRLENDİ

Kazada yanarak ölenlerin, 63 FF 381 plakalı tankerin sürücüsü Serdar Ercan (35) ile kardeşi Nihat Ercan (26) olduğu belirlendi.

Serdar Ercan ile Nihat Ercan'ın cesetleri Ankara Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yaralanan Mehmet Tan ise hastanede tedavi altına alındı.
Olay yerine gelen Kızılcahamam Kaymakamı Bilal Çelik ile Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kaya incelemelerde bulundu.

İstanbul ve Ankara istikametine kapanan D-750 Karayolunda temizlik çalışmaları sürüyor.

 

AA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 10:19:25
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 10:31:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?