19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Kızının kolunda sigara söndürdü!

Zonguldak'ta, 8 yaşındaki kızının kolu ve ellerinde sigara söndürdüğü iddia edilen anne, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ontemmuz Mahallesi'nde annesiyle birlikte yaşayan ilköğretim okulu 2. sınıf öğrencisi B.N.Ö'nün vücudunda morluklar görerek annesinin darp ettiğinden şüphelenen bazı veli ve öğretmenler, kızın kolunda ve ellerinde yanık izlerini fark etmeleri üzerine durumu polise bildirdiler.

Okula gelen polis ekipleri, kız çocuğunun eli ve kolunda sigara bastırılması sonucu oluştuğu tahmin edilen yanık izleri belirledi.

Bunun üzerine eşinden bir süre önce boşandığı bildirilen Duygu Ş. (25), ilköğretim okulu ikinci sınıf öğrencisi kızı B.N.Ö'nün kolu ve ellerinde sigara izmariti söndürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Duygu Ş.(25), polis tarafından ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkça sorgulanan Duygu Ş, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Eşinden bir süre önce boşandığı bildirilen annenin ifadesinde, kızının kolunda ve ellerinde sigara söndürmediğini, çocuğunun kibritle oynaması sonucu yanık izlerinin oluştuğunu iddia etti.

Yetkililer, B.N.Ö'nün kız yetiştirme yurdunda kalmaya devam edeceğini, velayetiyle ilgili kararı mahkemenin vereceğini kaydettiler.
 

...
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 09:25:31
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 09:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?