18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kocaeli'de öldüren mesaj!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde eşinin cep telefonunda "Aşkım kocan mesaide mi?" yazılı mesajı görünce cinnet geçiren şahıs, karısını boğarak öldürdü.

Edinilen bilgilere göre, Tavşancıl Mahallesi'nde ikamet eden Hakan A. (35), eşi Zeycan A.'nın ( 22) cep telefonundaki mesajları okurken "Aşkım kocan mesaide mi?" mesajını görünce çılgına döndü.

Cinnet geçiren koca, bir süre tartıştığı eşine eline geçirdiği tornavidayı saplamaya başladı. Eşini kalbinden ve boğazından yaralayan Hakan A., elektrik kablosu ile eşini boğarak öldürdü.

Olayın ardından kaçan Hakan A., Dilovası Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Cinayeti itiraf eden koca, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 18:12:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.236.155.xxx Tarih : 19.09.2010 20:38:46

biz böyle milletiz ya biri o mesajı kasten attıysa mesela biri akşam bana orhan bey beni arabayla bilmem nerden alın bir kadın adı mesaj geldi aldırış etmedim sonra aynı numara ya beni alacaktınız dedi hanfendi yanlış numara dedim ay pardon çok özür dilerim dedi kapattı yani bir mesaj ne kadar güvenilir olabilir telefon hatları  dünyada 6 milyar insana açık  herkes istediği mesajı istediğine  atabilir