18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kocasını yasak aşkına öldürttü

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yol kenarında bulunan kimliği belirsiz cesedin cinayete kurban gittiği bildirildi.

Sarıgöl ilçesinin eski Buldan Karayolu kenarındaki üzüm bağında dün bulunan cesedin Ramazan Akın (48) isimli, kişiye ait olduğu belirlendi. Cesedin üzerinde ağır darbelerin olmasından yola çıkan, Sarıgöl Cumhuriyet Savcılığı, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ve Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cesedin cinayete kurban gittiğini belirleyerek soruşturmayı derinleştirdi.

Olay dün Cumhuriyet Mahallesi Solmaz Sokak No: 7'de gece saat 02.00 sularında meydana geldi. Eve giren üç kişi yatmakta olan Ramazan Akın'ı öldüresiye dövdükten sonra, özel bir otomobilin içersine battaniyeye sararak eski Buldan Karayolu üzerindeki bir üzüm bağına bıraktı. Katil zanlıları daha sonra kullandıkları battaniyeyi yaktılar.

Öldürülen Ramazan Akın'ın eşi olan Bahar .A'nın (23), ifadesine başvuran emniyet ekipleri aldığı bilgiler doğrultusunda korkunç cinayeti ortaya çıkardı.

İddiaya göre Ramazan Akın'ın eşi B.A cinayeti azmettirici olarak, Denizli'de oturmakta olan dostu Alim D.'ye(37), eşi Ramazan Akın'a döverek gözdağı vermesini istedi. İlçeye gelen Alim D. ve yanında Barış Ö. (32) Ahmet O.(36) kişiler Ramazan Akın'ı feci şekilde darp etti. Alim D. aldığı darbelerin etkisiyle olay yerinde can veren Ramazan Akın'ın cesedini daha sonra özel otomobil ile eski Buldan Karayolu'nun kenarında üzüm bağının içerisine bırakıp Denizli'ye kaçtı.

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından adresi belirlenen Alim D, Barış Ö, Ahmet O. Denizli'de yakalandı. Cinayeti soğuk kanlı bir şekilde anlatan Alim D. ''Bana Ramazan'ın eşi Bahar.A gelin biraz Ramazan'ı korkutun demesi üzerine iki arkadaşımla eve gelerek dövdük. Sonra üzüm bağına götürüp bıraktık. Öldüğünü bilmiyorduk.'' dedi.

Cinayetle ilgili olarak Sarıgöl Adliyesi'ne çıkarılan öldürülen Ramazan Akın'ın eşi Bahar. A, dostu olduğu ileri sürülen Alim D. arkadaşları Barış Ö. ve Ahmet O. tutuklanarak Sarıgöl Kapalı Ceza ve Tutuk Evi'ne gönderildi. Öte yandan öldürülen Ramazan Akın ile katil zanlısı Alim D.'nin Uşak ili Eşme ilçesi AB köyünden oldukları ve yıllardır çocukluk arkadaşları oldukları öğrenildi. Öldürülen Ramazan Akın'ın bir süre önce İŞ-KUR tarafından, Sarıgöl Şehit Ali Suyabatmaz Çıraklık Meslek Merkezi'ne hizmetli olarak girdiği belirlendi.

Sarıgöl'de işlenen korkunç cinayeti beş saat gibi kısa sürede aydınlatan Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2012 Çarşamba 16:37:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?