25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kocasının kaçırdığı kıza sarıldı!

Mersin'den kaçırılan ve Bursa'da polis tarafından kurtarılan 16 yaşındaki kız, ailesine teslim edildi. Zanlının eşi Mehtap Ş., karakol içinde kocasının kaçırdığı kıza sarıldı.

Alınan bilgiye göre, bir marketin müdürü olan 29 yaşındaki Murat Ş., eşi Mehtap Ş. ile problem yaşamaya başladı. Tartışmaların büyümesi üzerine Murat Ş., 2 çocuk annesi eşini darp etti. Market müdürü, gönül verdiği kasiyer 16 yaşındaki Özge Ö. ile 1 Şubat'ta ortadan kayboldu.

Evi terk eden eşinin özür mektubu yazdığı Mehtap Ş.'nin durumu bir kadın programına konu oldu.

Kasiyer kızla kaçan Murat Ş.'yi televizyonda izleyen Bursalı bir vatandaş, kiraladıkları evde kalan çifti polise ihbar etti. Merkez Osmangazi ilçesi Selçukhatun Mahallesi'ndeki 3 katlı apartmanın çatı katına gelen polis, Özge Ö. ile Murat Ş.'yi burada buldu.

Çocuk polisi tarafından koruma altına alınan Özge Ö. gözyaşlarına boğulurken, "Onu benim yanıma koymayın. Bana hiç bir şey olmadı" diye konuştu.

Kızlarının bulunmasının ardından anne Rahşan Ö. yakınlarıyla birlikte Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne geldi. Anneye zanlı Murat Ş.'nin eşi Mehtap Ş. de 6 aylık kızı Ceylin ile eşlik etti. Şubede ifadesi alınan annenin içeride baygınlık geçirdiği öğrenildi. Mehtap Ş. de kocasının kaçırdığı kıza sarılarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaçırılan kız, işlemlerin bitmesinin ardından ailesine teslim edildi. Kızlarına kavuşan aile, büyük sevinç yaşadı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 20:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?