18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Kolda penis büyüttüler

Rus cerrahlar, kol üzerinde penis büyütmeyi başardı. Küçük organla doğduğu için seks yapamayan bir adamın kolunda yeni bir penis büyütülen operasyon 11 saatte gerçekleşti.

Rusya Ulusal Cerrahi Merkezi’nden Prof. Mikhail Sokolşçik, dünyada ilk kez gerçekleştirilen bir operasyonla ereksiyon halindeyken 5 santim olabilen bir penisi keserek hastanın kolunda büyütmeyi başardı. Prof. Sokolşçik, 28 yaşındaki hastasının bir süre sonra cinsel ilişki kurabileceğini ve çocuk sahibi olabileceğini açıkladı.

Operasyonda önce hastanın ereksiyon halindeyken bile 5 santim civarında olan penisi kesilerek sol koluna dikildi. Penis, burada ilave kas ve dokularla büyütüldükten sonra yeniden yerine dikildi.

Sibirya’nın bir köyünden olan ve yalnızca ilk adıyla (Sergey) anılan hastanın 1800 dolar ödediği ve doktorların uyardığı riske girmeyi kabul ettiği bildirildi. Klinik, bu yöntemi dünyaya pazarlamayı planlıyor.

Estetik cerrahi uzmanı olan Prof. Sokolşçik, 13 yıldır cinsiyet değiştirmeler dahil binlerce benzer operasyonlar yaptıklarını, ancak ilk kez böyle ciddi ve riskli bir operasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi. Prof. Sokolşçik, operasyonun aynı anda organı kesmeyi, büyütmeyi ve geri takmayı kapsadığı için son derece riskli olduğunu, hastanın cinsel organını tamamen kaybetme riskinin bulunduğunu da söyledi.

..
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2005 Pazartesi 13:42:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?