18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Komedi filmi gibi!

Mardin Gençlik ve Spor il Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurumlar arası masa tenisi turnuvasında şampiyon olmayan takımı şampiyon ilan edip Vali ile Belediye Başkanına kupa verdirdiler.

Mardin'de kurumlar arası koordinasyonu sağlamak ve sportif faaliyetleri geliştirmek amacı ile 15 gün önce başlatılan kurumlar arası masa tenisi turnuvası yarı final ve final maçında tam bir skandal yaşandı. Mardin'deki 39 kurum takımının mücadele verdiği turnuvanın yarı ve final maçı az bir seyirci kitlesi altında oynandı .

Savur Kapı mahallesinde yer alan Atatürk Kapalı Spor salonunun ev sahipliğinde gerçekleşen ve ilk üç takımı belirleyecek masa tenisi maçlarına Mardin Valisi Hasan Duruer ile Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'da kupaların verilmesi için salona davet edildi. Mardin Valisi Hasan Duruer'in fazla zamanı olmadığı gerekçesi ile Mardin Gençlik ve Spor il Müdürü Cevat Ercan devreye girerek Arçelik ile Bayındırlık takımlarının oynamakta olduğu yarı final maçını yarıda keserek, Mardin Valisi Hasan Duruer ile Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nu şeref tribününden kupaların verilmesi için sahneye davet etti.

Tam bir şokun yaşandığı final maçında oyunun durdurularak ödül verilmesi izleyicileri de şok etti. Maçın ilk seti bitmeden Mardin Valisi Hasan Duruer, sözde şampiyon ilan edilen Arçelik masa tenisi takımına kupasını vererek, başarılarının devamını diledi. Turnuvada ikinciliği kesinleşmemesine rağmen de, bu kez de belediye Başkanı Ayanoğlu, kupanın Bayındırlık takımına verilmesi istendi ve kupası verildi. Vali ile belediye Başkanı salondan ayrıldıktan sonra final maçı kaldığı yerden devam etti ve şampiyonluk bu kez gerçektende el değiştirip Bayındırlık takımının turnuvanın resmen şampiyonu olunca kupalar el değiştirmek zorunda kaldı. Tam bir skandalın yaşandığı Mardin'deki kurumlararası masa tenisi turnuvasına böylece gölge düşmüş oldu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 11:36:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?