20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Komutanlar tam kadro katıldı

ENGİN ALAN'IN DAMADININ CENAZE TÖRENİ

MHP İstanbul Milletvekili Emekli Korgeneral Engin Alan'ın damadı Yılmaz Çetin'in cenaze törenine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ve eşi Nurdan Koşaner, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu ve eşi Şule Ceylanoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay ile eşi İclal Aksay, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Aslan Güner, "Ergenekon" davası sanıklarından emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Korkut Eken, MHP genel başkan yardımcıları Semih Yalçın ve Emin Haluk Ayhan ile garnizondaki bazı subay ve astsubayların yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Törende seçimler öncesinde çıkan görüntüler nedeniyle istifa eden MHP eski Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı, cenazeye önceden gelerek Bahçeli'yi bekledi. Bahçeli'nin gelişini gören Bölükbaşı yanına giderek kendisi ile tokalaştı. Bahçeli ise Bölükbaşı'na gülümseyerek selam vermesi dikkat çekti. Törende cezaevinde bulunan Engin Alan'ı temsilen kendisinin gönderdiği çelenk, cenaze namazının olduğu alana getirildi. Cenaze töreninde Çetin'in eşi ve annesi fenalık geçirdi. Çetin için askeri tören düzenlendi. Cenaze töreninde Korkut Eken, askerlere seslenerek Çetin'in tabutunun yanına Alan'ın çelenginin getirilmesini istedi.

Kocatepe Camisi'ne gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner ve diğer komutanlar, Çetin'in cami avlusundaki yakınlarına taziyelerini bildirdi. Öğle namazının ardından Çetin için cenaze namazı kılındı. Bir süre askerlerin omuzunda taşınan Çetin'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, daha sonra top arabasına konuldu. Yılmaz Çetin’in cenazesi Gölbaşı Mezarlığında toprağa verildi..

ENGİN ALAN'IN DAMADININ CENAZE TÖRENİ

 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2011 Pazar 14:54:01
Güncelleme :3 Temmuz 2011 Pazar 19:14:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?