17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Komutanlardan sürpriz ziyaret

Kara, Hava ve Deniz Kuvvet Komutanları Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı makamında ziyaret etti..

Ankara'da hareketli saatler yaşanıyor. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Ertem tek tek araçlarıyla Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyarete geldi. Arınç komutanları makamında kabul etti.

Ankara'da istifa senaryoları

Öte yandan Ankara'da İlker Başbuğ'un yarın Andıç Davası kapsamında ifade vereceği, eğer tutuklanma kararının çıkması halinde iki kuvvet komutanının istifa edeceği konuşuluyordu.

Ziyaretin böylesi iddiaların gündeme geldiği bir atmosferde gerçekleşmesi ise dikkat çekici.

TWITTER'DAN AÇIKLAMA

Görüşmenin iadeyi ziyaret kapsamında yapıldığı belirtilirken Bülent Arınç twitter hesabından ziyaretle ilgili şu açıklamaları yaptı:

Herkese iyi günler diliyorum. Yaklaşık yarım saat önce Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlarımızla birlikteydim. Geçtiğimiz günlerde kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştum. Bugün de onlar nezaket gösterip iade-i ziyarette bulundular.

Ziyaret esnasında kulislerde bu ziyaret ile ilgili farklı yorumlar yapıldığını öğrendim. Bu tamamen daha önceden programlanmış bir ziyaretten ibarettir. Komutanlarımıza bu nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkese de iyi günler diliyorum.

 

 

...
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2012 Çarşamba 16:48:08
Güncelleme :4 Ocak 2012 Çarşamba 17:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?