18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Konu, yine 'etek boyu'

Fox TV'de haber spikerliği yapan Özge Uzun'un etek boyu bir dizi tartışmaya yol açmıştı. Bu tartışma CNNTÜRK'te yayınlanan Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Full Ekran programında farklı bir noktadan ekrana yansıdı.

Mehmet Ali Birand'ın CNNTÜRK'te başlattığı değişimin izleri kendisini hissettirirken programa CNNTÜRK'ün başarılı haber spikerleri Ece Üner, Pelin Çift, İpek Kaplan ve Ankara Haber Müdürü Hande Fırat görüntülü yayınla konuk oldu.

Ece Üner, önceden haber sunarken vücutlarının üst kısmının gözükmesi nedeniyle altlarına daha rahat giysiler giyebildiklerini ancak yeni yayın döneminde boydan göründükleri için hazırlanmalarının daha da zorlaştığını anlattı.

Aynı konuda düşüncesini aktaran Pelin Çift, "Eskiden daha rahattı. Göğüs plan çalıştıkları için aşağısı gözükmüyordu. Birand hep diyor ya 'haber, haber, haber'; tabii konuklar da gelmeye başlayınca onlar da bizi çok ciddi ve şık görmeye alıştıkları için artık alta daha çok dikkat ediyoruz" dedi.

Spikerlerden İpek Kaplan ise, Fox TV'de Özge Uzun'un giydiği eteğin başına açtığı dertlere dikkat çekti ve "Bir bayanın başına gelmişti. Fox TV'de haberleri sunarken hafif eteği açılmıştı. Bayan gündeme gelmişti o zaman. Şimdi haber koşuşturmacasında biraz da rahat olmak istiyorsunuz" şeklinde konuştu.

Ankara'dan görüntülü bağlantı ile ekrana gelen Ankara Haber Müdürü Hande Fırat, haftanın 6 günü çalıştığını, bazen bunun 7 gün de olabildiğini belirtti. Fırat'ın canlı yayındaki etek boyu ise Cengiz Semercioğlu'nun dikkatinden kaçmadı.
Esprili bir gönderme yapan Semercioğlu, "Senin de etek boyun tartışılabilir. Şimdi ekranda ona bakıyorduk" dedi. Bu duruma açıklama getiren Fırat, "Ben de takım giymek zorundayım. Çünkü konuklarımız geliyor. Ankara büroda sürekli konuklarımız oluyor. Pantolon, ceket yani altımda spor giyme şansım yok. Gene Birand faktörü var. Şık ve bakımlı olmak zorundayız" dedi.

Ancak görüntülere bakınca Semercioğlu'nun karşısında oturan İpek Kaplan'ın etek boyu, Hande Fırat'ınkinden daha kısaydı.

Televizyon Gazetesi
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 13:34:11
Güncelleme :18 Mart 2009 Çarşamba 13:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?