26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Konuşmaya gitti öldürdü

Düzce’de kent merkezinde bulunan bir otelde boşanmak üzere olan karısını 8 yerinden bıçaklayarak öldüren şahıs jandarmaya teslim oldu.

Edinilen bilgilere göre; boşanmak üzere olan karısı ile konuşmak için buluşan ardından Düzce Kent Merkezi Kızılay Meydanında bulunan otele giden R.Ç. (30) eşi Elif Ç. (25) arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda R.Ç. iddialara göre eşini 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Şahıs olayın ardından otelden ayrılarak jandarmaya giderek bıçak ile teslim oldu. Otel odasında yapılan ilk incelemenin ardından kadının cansız bedeni Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak Polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı. 

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2013 Pazar 12:28:35
Güncelleme :2 Haziran 2013 Pazar 12:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
perihan IP: 88.227.157.xxx Tarih : 2.06.2013 15:33:26

kadınlar niye öldürmüyor hep erkekler öldürüyor bence kadınlar yaşamak için ya temelli saKAT BIRAKACAK YADA ÖLDÜRECEK YANİ KENDİLERİNE ZARARSIZ HALE GETİRECEK BU   CANİLERİ .yeter ya  erkekler  can taşıyorsa bizde can taşıyoruz   erkekse erkekliklerini bilsinler   bundan sonra öyle yapalım tehdit varsa bizde tehdit edelim  o zaman belki böyle cani ruhlar yok olur yarın bu hapisden çıkınca yine aynı bari kadın o kadar değildir  bunda sonra bize acımayana bizde vijdansız olacağız öldürmek değilde tam zararsız hale getireceğiz devlet hangi birimize yardım etsin biz halledeceğiz meğer erkekler kendi işni kendi hallediyor al bizdende o kadar tabi sözüm vicdandan nasip almamışlara   etkisiz hale getirmeyi   son çare olarak görenleri.   tehdit varsa karşı tarafdan yoksa herkes yoluna işine gücüne.