25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Konya'da 'El-Kaide' operasyonu!

Konya merkezli 4 ilde terör örgütü El-Kaide ile bağlantılı olduğu iddia edilen gruba yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltı sayısı 17'ye yükseldi. Sorguları süren şüpheliler, hastaneye getirilerek tekrar sağlık kontrolünden geçirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü El-Kaide'nin Konya'da bağlantısı olduğunu belirleyerek araştırmalara başladı. Aylar süren incelemelerin ardından dün şafak vakti Konya merkezli, Ankara, İstanbul ve Antalya'da 14 kişi gözaltına alınmıştı. Operasyonun devamında 3 kişinin daha gözaltına alınmasıyla gözaltı sayısı 17'ye yükseldi.

Gözaltına alınan ve halen sorguları TEM Şubesi'nde süren 17 şüpheli, sabah erken saatlerde iki çevik kuvvet otobüsüyle Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek tekrar sağlık kontrolünden geçirildi. Şüphelilerden bazılarının hastaneye girişi sırasında, "Amerika'ya bir jest olsun", "Bir tek İsrail insanlara zulüm etmiyor demek ki" diyerek tepki gösterdi. Hastanedeki sağlık kontrolleri tamamlanan şüpheliler sorgularının devamı için TEM Şubesi'ne götürüldü.

 

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 10:49:21
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 11:45:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ya IP: 81.215.109.xxx Tarih : 10.06.2010 13:03:10

bunlarda ayrı bir dert  amerikayla uğraşmak devletin işi siz türkiyeye zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsunuz    işinize gücünüze bakın size aşan konularla uğraşmayın   zaten pekaka   yüzünden tırnağımız uzamıyor kötü israile bile karşılık veremedik akıllı olalım hepimiz için.