31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Koramiral Erenoğlu tutuklandı

“Balyoz Planı” soruşturması kapsamında Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Abdullah Can Erenoğlu, Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa İlhan ve Kurmay albaylar Ender Kahya ve Önder Çelebi tutuklandı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde “Balyoz Planı” soruşturmasını yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Ayar tarafından sorgulanan Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Abdullah Can Erenoğlu, Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa İlhan ve Kurmay albaylar Ender Kahya, Yusuf Afat ve Önder Çelebi'yi, tutuklanma istemiyle İstanbul Nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edildi.

Mahkemeye sevk edilen Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Abdullah Can Erenoğlu, Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa İlhan ve Kurmay albaylar Ender Kahya ve Önder Çelebi tutuklandı. 1 asker serbest bırakıldı.

Tuğgeneral Mustafa İlhan’ın adı internet sitelerine düşen PKK'lılara zayiat verdiği gerekçesiyle Heron'ların düşürülmesinin istendiği telefon görüşmeleri iddiasıyla da gündeme gelmişti.

 

 

...
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2011 Çarşamba 22:59:31
Güncelleme :15 Eylül 2011 Perşembe 00:01:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL ÖZKAN IP: 85.105.182.xxx Tarih : 15.09.2011 06:23:30

daha bitiremedinizmi beyler en iyisi  şuna yeni bir kanun düzenlemesi getirip lüzüm üzere gerekli görülen tüp silahlı kuvvet komutanlarının tutuklanmaları gerekmekdedir deyip hepsini birden atın içeri sonra arar bakarsınız dışarda kalan varmı diye  tek tek zaman alıyor zahmete girmenize gerek yok  esas gayeniz  zaten açık seçik ortada.